Ophavsret  

Ophavsret


Desværre har der været eksempler på misbrug af indholdet på www.beerlabels.dk. Derfor bedes nedenstående regler respekteret.

Alt på www.beerlabels.dk er beskyttet af lov om ophavsret: Kopiering m.v.: Artikler, fotografier, grafik og anden offentliggørelse på www.beerlabels.dk stilles til rådighed for visning/læsning.

Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk/digital form, if. ophavsretlovens § 12. Der må tages enkelte kopier på papir (udprint) til privat brug.

Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra www.beerlabels.dk

Links

Det er ikke tilladt at etablere links til www.beerlabels.dk på en sådan måde, at www.beerlabels.dk fremtræder i det fremmede websites frame. www.beerlabels.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som www.beerlabels.dk linker til. Det er ikke tilladt at etablere ”dybe” links til artikler, fotografier, grafik m.v. idet der alene må linkes til startsiden på www.beerlabels.dk, medmindre andet aftales.

Fremmede varemærker m.v.

Alle varemærker som optræder på www.beerlabels.dk tilhører de firmaer og personer som de er registreret til. Alle varemærker respekteres ubetinget.© Tommy Holm 2001-2009
Powered by Red Hat, Apache, PHP and MySQL